Allt i Hemmet rycker ut

Konsten att välja tapet

Jag har varit på Happy Homes och kollat tapeter, inte så lätt att välja alla gånger.

Det stora tapetvalet?

Steg ett.
Börja med att bläddra i butikens sortiment för att se om du hittar några favoriter. Försök att välja ut 4-5 stycken som du gillar.

Steg två.
Be att får tapetprover att ta med hem.

Steg tre.
Väl hemma, prata med resten av familjen eller vänner som kan vara smakråd.

Steg fyra.
Sätt upp dina tapetprover på väggen med en bit tejp. Passar tapeten i rummet där du ska ha den? Bor du i ett hus som är från 1920-talet kanske det passar bättre en viss tapet och är det i ett litet rum du ska tapetsera kanske det kan vara kul med en mönstrad tapet…

Steg fem.
Titta dig omkring i rummet, passar tapeten med möbler, textilier och andra föremål som du ska ha i rummet? Om du inte har sakerna som ska stå i rummet redan, kanske du vet  några föremål/möbler som du tänkt köpa eller vill ha i rummet så du kan matcha tapeten efter dessa.

Steg sex.
Smaken är som baken och du får helt enkelt gå efter vad du gillar och tycker passar i just ditt hem. När det kommer till trender så kommer det och går som allt annat. Gå på magkänslan och våga lite, det går alltid att tapetsera om eller måla över om du tröttnar. Och om du nu hittat en tapet som du gillar så tror jagnog att du kommer gilla den när den sitter där på väggen också. Lycka till!

 

 

KOMMENTERA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

  En Kommentar
  1. Loni skriver:
    !

    I like this post, enjoyed this one regards for posting .