Redaktionsbloggen

Fredagsfika

En mycket kär tradition här på Allt i Hemmet är fredagsfika. Årets första tackar vi Allt om mat för, som kom förbi med två fantastiska tårtor från Holy Sweet.

Gott och snyggt på samma gång!

Kommentera   Permalänk

Nytt på porslinsfronten

Åtminstone nytt mönster. Årets kollektion i samarbetet mellan Filippa K och Rörstrand heter Aborigin och inspirationen har hämtats från hantverk världen över. Serien är en hyllning till Australiens ursprungsbefolkning och deras tradition av dot painting (ett myller av svartvita prickar där varje motiv berättar en egen historia). Snyggt, grafiskt och kul att blanda med de tidigare upplagorna.

 

Kommentera   Permalänk

Hej 2013!

Nytt år, nya tag! Nu är vi tillbaka på redaktionen allihop och ett nytt färskt nummer av tidningen (nr 2) låg och väntade när vi kom tillbaka.

Du som är prenumerant har förstås redan fått den, men tidningshyllorna i butikerna får vänta ytterligare någon dag på vårens inspiration.

 

Kommentera   Permalänk
MAGGIE_TAILSWEEP_SCRIPT

Vi ses nästa år!

God jul kära läsare! Nu stänger vi redaktionen för i år, och är tillbaka den 7 januari igen.

Hoppas ni får en härlig jul, och att ni ser fram emot ett nytt år med en massa nya, inspirerande tidningar.

Kommentera   Permalänk

Julbord!

Fast bättre än klassiskt julbord, nämligen italiensk julavsmakningsmeny på Pane vino. Mycket lyckad kväll med många skratt och fantastisk mat.

Hela gänget samlat.

Vi passade också på att fira av vår duktiga formgivare Annika, som enligt traditionen fick ett specialdesignat omslag.

Kommentera   Permalänk

Julklappstips!

Imorse var vi på Unicefs frukostföreläsning på Clarion hotel, vilket förstås inte lämnade någon oberörd. Unicef berättade om sitt arbete för att hjälpa barn världen över och hur vi kan göra för att hjälpa i jul.

Unicefs gåvoshop kan man bland annat köpa allt från vätskeersättningar till vaccinpaket. När du köper en gåva där får du dessutom en snyggt julkort, designat av Lotta Kühlhorn, att ge bort.

Visste du till exempel att för att skydda mot polio krävs bara 3 ynka doser för att ett barn? Och det är inte ens dyrt. För 72 kr kan du köpa 60 doser poliovaccin – med andra ord kan du rädda livet på 20 barn.

Författaren Liza Marklund…

och Laila Bagge Wahlgren var på plats för att berätta om sina resor för Unicef.

 

Kommentera   Permalänk

Julfrukost

Vi inleder veckan med en rejäl julfrukost. Pepparkakor, lussebullar, perfekta satsumas och så glögg förstås! Perfekt för att komma i stämning när vi samtidigt planerade nästa års julnummer…

Kommentera   Permalänk

Trendföreläsning med Li Edelkoort

Nomader, mycket textilier som blåser i vinden, mix mellan olika mönster, gypsy-stil, hippies och även lyxnomaden som vill resa mer lyxigt. Men visst känns det som om det som kommer starkast är att vi vill vidare framåt… So let’s go!

Kommentera   Permalänk

Hej och hå!

Vi tar renen ut och shoppar julklappar!
Kram från Christina & Li

14 Kommentarer   Permalänk

Hotellfeeling

Här kommer fler fina bilder från veckans pressvisningar. Studio Sankt Paul, med märken som Watt & Weke, Mimou, Oddbirds och många fler, hade byggt upp en härlig miljö på temat hotell.

Ena väggen i ett av ”hotellrummen”.

Bord med underrede från Mimou.

9 Kommentarer   Permalänk